2011. december 31., szombat

Jégkorszak gyűjtemény - Öröm a köbön (3 DVD) ÚJ! - Jelenlegi ára: 4 999 Ft


Tartalom: eredeti dvd filmek bontatlanul
Magyar szinkronnal és felirattal
A 3 filmes gyűjtemény ára együtt 4. 999 Ft
Jégkorszak:
 Húszezer évvel ezelőtt. Történelem előtti időkben járunk, amikor a Föld meseszép és nem utolsó sorban veszélyekkel teli hely.
   A bolygó fenséges teremtményei - no és a tunyák és kisebbek közül is páran - megindulnak dél fele, hogy elkerüljék a szörnyű fagyhalált.
   A kivételek közé tartozik egy Manfréd nevű mamut, egy magányos vándor, aki azt szereti a legjobban, ha egyedül róhatja az utakat, valamint egy Sid nevű végtelenül lusta lajhár, aki azt szereti a legjobban, ha semmit nem kell csinálnia.
   Amikor Sid védelmezőjéül "fogadja" Manfrédot, a mamut mindent elkövet, hogy megszabaduljon újdonsült ismerősétől.
   Ám ez még csak a megpróbáltatások kezdete. Kénytelen lesz elfogadni Sid társaságát, amikor az ráveszi, hogy segítsenek egy Roshan nevű kisbabát visszajuttatni a családjához.
   Egy félelmetes kardfogú tigris, Diego is csatlakozik a csapathoz - hogy az első adandó alkalommal elragadhassa a csecsemőt.
   Mialatt Sid, Manfréd és Diego a végtelen, jéggel borított pusztaságban menetelnek, egy Scrat nevű, patkány és mókus keverékének tűnő őskori lény a fennmaradásért küzdve fáradhatatlanul igyekszik teljesíteni küldetését - nevezetesen elásni egy makkot...
   Miközben Scrat magával a jégkorszakkal vívja harcát becses makkjáért, Manfréd, Sid, Diego és Roshan egy elképesztő utazás részesei lesznek. Lavinák elől menekülnek, dodókkal harcolnak az élelemért, felfedezik a pelenka titkait, őskori jéghullámvasúton lovagolnak és vulkanikus lávatavak fölötti jéghidakon kelnek át.
   Ők a jégkorszak - vagy talán minden idők - legfurcsább társasága. Ami Scratet illeti… nos, ő talán azóta is azon mesterkedik, hogy azt az istenverte makkot megtarthassa.
Jégkorszak 2. - Az olvadás:
A mamut, a kardfogú tigris és a lajhár lubickol legutóbbi hőstettük sikerében: és ez már csak azért is könnyen megy, mert a jég olvadni kezd, így a világ egyetlen hatalmas élményfürdővé változik körülöttük; csúszdák, gejzírek és szökőkutak között buliznak nap mint nap.
Néha mégis arcukra fagy a mosoly. Manfréd ugyanis nagyon magányos - már egyenesen úgy érzi, mintha kihaltak volna körülötte a nőstények. És míg ő búnak ereszti az ormányát, Sid rájön, hogy csak egy egyre vékonyodó jéggát választja el őket az áradástól - ha az átszakad, boldog völgyüket elárasztja a víz. Az árral pedig együtt úsznak majd azok a csúszómászók, akiknek túl éles a foga arra fáj, hogy átvegyék az uralmat a nagy közös medence fölött.
Jégkorszak 3. - A dínók hajnala:
A földtörténet legjobb fej őslényei, a Jégkorszak és a Jégkorszak 2. – Az olvadás  főhősei visszatérnek ebben az elsöprő sikerű, hihetetlenül humoros, látványos filmben!
Manny és cimborái felfedeznek egy elveszett világot: a földfelszín alatti tájakon  kihaltnak hitt ősállatok vidulnak, köztük egy igen morcos dínómama,  akinek van valami lezárandó ügye Siddel. Közben a motkány teljesen  belezúg egy csábos motkánylányba, ám a bundás szépség érzelmei talán nem teljesen őszinték… és csak azt szeretné megszerezni, ami a motkánynak még a szerelemnél is fontosabb.
A fantasztikusan szellemes magyar szinkronnal megspékelt Jégkorszak 3.  - A dínók hajnala izgalmas, pörgős és állati szórakoztató!



Jelenlegi ára: 4 999 Ft

Az aukció vége: 2012-01-03 15:26
. Jégkorszak gyűjtemény - Öröm a köbön (3 DVD) ÚJ! - Jelenlegi ára: 4 999 Ft